Skip to content

Refinantare credite cu intarzieri 2022

Pentru a refinanta creditele vechi la care s-au inregistrat restante trebuie parcurs un proces mai anevoios.

Sunt banci care exclud din capul locului sa mai acorde credite restantierilor dar in egala masura sunt si banci care sunt dispuse sa ofere imprumuturi sau refinantari daca intarzierile nu au fost repetate sau nu s-a depasit un anumit prag de zile.

Cand e vorba de mai multe credite de la institutii diferite printr-o refinantare se poate obtine o serie de avantaje.

Cel mai important dintre acestea fiind ratele mai mici. Acest lucru este posibil deoarece sunt banci care acorda refinantari pe 10 ani.

O alta modalitate de a lua un credit atunci cand esti inscris in Biroul de Credit este IFN-ul.

Aici decizia de aprobare se ia pe considerente mai flexibile si putem spune ca cei restantieri nu sunt marginalizati.

Intr-adevar cu sumele obtinute de la un IFN nu pot fi refinantate niste imprumuturi foarte mari insa daca ne gandim ca au aparut institutii nebancare care prefera sa acorde bani pana la salariu fara dobanda atunci si aceasta optiune poate fi luata in considerare ca o solutie de rezerva.

Exista un cerc vicios al datoriilor si de aceea si bancile se feresc sa acorde din prima clipa bani celor care au inregistrat intarzieri.

Daca acestea au survenit in urma unor probleme neplanificate atunci mergi la banca de la care doresti refinantarea cu un document justificativ in acest sens.

Exista posibilitatea ca institutia respectiva sa acorde o derogare si sa poti primi o refinantare chiar daca te–ai aflat la un moment dat in Biroul de Credit.

Sansele cresc daca restantele au fost platite.

Cunoastem faptul ca in Biroul de Credit orice inregistrare se pastreaza 4 ani sau chiar mai mult asa ca in tot acest timp poti intampina probleme atunci cand trebuie sa imprumuti o suma de bani.

Conteaza foarte mult motivul pentru care ai fost inscris in baza de date a celor rau platnici.

Multe persoane au ajuns sa figureze acolo oarecum nevinovate din simplul motiv ca s-au pus codebitori la un credit al unor rude sau prieteni.

Din cauza unor credite neperformante multi romani au avut de platit rate foarte mari si de aceea exista in continuare un interes special pentru refinantarea unor credite mai vechi.

Sunt banci care pe langa refinantare mai pot acorda un al doilea imprumut daca veniturile pe care le inregistrezi acum sunt suficiente pentru acest lucru.

Persoanele care sunt interesate de un serviciu de refinantare pot alege dintr-o gama diversa de oferte, de la credite cu aplicare online pana la oferte care se obtin doar in cateva zile, in lei, euro sau alta moneda cu dobanda fixa sau variabila.

Toate aceste oferte sunt disponibile la majoritatea bancilor din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *