Skip to content

IFN nou care ofera bani imprumut urgent 2022

In ultima perioada tot mai multe institutii financiare nebancare acorda credite rapide prin proceduri extrem de simple.

Astazi, este posibil sa obtii o suma de bani doar cu telefonul din dotare, din confortul casei tale.

In alte cazuri, daca ai o conexiune la internet poti sa accesezi site-ul unui IFN si sa completezi un formular cu datele personale pentru ca mai apoi in cel mai scurt timp sa fii contactat de reprezentantii societatii. In cel putin 24 de ore poti sa ai banii solicitati in portofel!

Sistemele online de imprumut sunt cele mai cunoscute deoarece nu trebuie sa faci drumuri inutile si sa pierzi timpul pe la diferite ghisee.

Pe de alta parte, politica institutiilor financiare nebancare este mult mai permisiva spre deosebire de banci, acordan imprumuturi chiar si celor care figureaza ca restantieri.

Este stiut ca in cazul in care esti rau platnic, banca iti va refuza solicitarea, asa ca singura alternativa de luat in seama ramane tot creditul cu buletinul nebancar.

O astfel de politica permisiva o are si un IFN, o societate aparuta recent pe piata creditelor nebancare. Este autorizata de aproximativ 3 ani de BNR si acorda imprumuturi rapide doar in Bucuresti si Iasi.

Creditele oferite de aceste societati au o valoare intre 500 si 3000 lei cu o dobanda fixa de 10%. Perioada maxima de rambursare este de 12 luni.

Ai posibilitatea sa returnezi suma anticipat iar in aceasta situatie se percepe un comision de rambursare anticipata ce variaza intre 0,5% si 1%.

Ca sa soliciti imprumutul trebuie sa intri pe site-ul institutiei sa completezi formularul online, apoi trebuie sa trimiti scanate prin e-mail adeverinta de venit sau decizia de pensionare, o copie a actului de identitate plus ultima factura la utilitati si un extras de cont bancar.

Creditele se obtin usor, in maxim 24 de ore. Daca vrei o suma mai mare de bani, atunci trebuie sa vii cu o garantie imobiliara sau auto.

In acest caz, ai nevoie de adeverinta de venit, adeverinta de proprietate si scoring pozitiv la Biroul de Credit, iar daca nu respecti contractul risti chiar sa pierzi locuinta sau masina.

Valoarea maxima pe care o poti primi este de 900.000 lei. Perioada de rambursare a sumei este de maxim 60 luni.

Trebuie sa te gandesti bine cand contactezi un credit de acest gen, de tip imobiliar, fiindca riscurile sunt mult mai mari la acestea din urma. Insa atat timp cat vei plati ratele la timp, nu vor exista probleme.

Un credit nebancar cu garantie imobiliara se acorda in lei pe o perioada maxima de 60 de luni, dar finantarea poate ajunge la 75% din valoarea garantiei.

Actele de care ai nevoie sunt actul de identitate, documente care atesta proprietatea imobilului, acte privind cadastrul si intabularea, plus extras de carte funciara. Mai e nevoie si de un certificat fiscal.

Creditul nebancar cu garantie auto se acorda tot in lei pe o perioada maxima de 24 de luni iar finantarea poate ajunge pana la 35% din valoarea masinii. Dobanda-i fixa pe toata durata contractarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *