Skip to content

Credite pe loc de la banci pentru persoane fizice

In luna septembrie a anului 2015, ING Bank a lansat o premiera in Romania si anume acordarea creditului pe loc, fara adeverinta de venit, printr-o solicitare cu ANAF care pune la dispozitie toate informatiile cu privire la veniturile clientului.

Atat clientii existenti ING, cat si clientii noi pot aplica pentru creditul de nevoi personale. Suma minima pe care o poti cere este de 2000 RON iar suma maxima este de 90000 RON.

Perioada de creditare este cuprinsa intre 1 si 5 ani. Dobanda este de 12,5% daca nu alegi sa incasezi salariul intr-un cont ING Bank sau nu vrei sa inchei o asigurare de viata.

Criteriile de eligibilitate pentru creditul Personal de la ING sunt: cetatenie romana si rezidenta in Romania. Un alt criteriu este varsta: minim 18 ani si maxim la terminarea ratelor 65 de ani pentru barbati si 63 de ani pentru femei.

Venitul net lunar trebuie sa fie de minimum 750 lei. De asemenea, trebuie sa ai minim un an de vechime in campul muncii, iar la ultimul angajator vechimea minima sa fie de 6 luni.

In ultimul an nu trebuie sa ai intreruperi mai mari de 60 de zile. In ceea ce priveste comisioanele percepute de banca, din informatiile pe care le avem in acest moment reise ca nu se percep taxe pentru deschiderea si administrarea contului curent in lei cu card atasat ING.

Comisionul de analiza dosar este de 200 lei, comisionul de administrare nu se plateste, comisionul de rambursare reprezinta 0,5% din creditul rambursat daca a ramas mai putin de un an din credit, iar acest comision este de 1% daca perioada ramasa e mai mare de 1 an.

ING Bank este prima banca care poate acorda pe loc un imprumut de nevoi personale iar acest lucru a fost gandit pentru a usura procedura pe care trebuie sa o indeplineasca un viitor client atunci cand ia primul contact cu banca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *