Skip to content

Credit cu trei luni vechime 2022

Cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi personale?

Minim trei luni. Vechimea este o problema care da inca mari batai de cap romanilor pe langa celelalte conditii de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca.

Cei mai interesati de acest subiect sunt cei care au capatat un nou loc de munca.

Conditiile pe care le cer acum bancile sunt mai convenabile decat in trecut.

Inainte de a specifica toate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana ce isi doreste un credit de nevoi personale sa vedem care este motivul care sta in spatele decizie de a se imprumuta poti sa ai nevoie de un ajutor financiar atunci cand te–ai angajat de putin timp pentru a plati diverse datorii.

Mai poti apela la un credit atunci cand vrei sa investesti intr-o anumita directie dar nu ai resursele necesare.

Oricare ar fi motivul care sta in spatele deciziei tale mai intai de toate trebuie sa dovedesti ca poti indeplini cerintele institutiei creditoare.

Venitul pe care il accepta majoritatea bancilor este de minim 1000 lei pe luna.

La fel varsta trebuie sa fie de minim 18 sau 21 de ani. In privinta vechimii trebuie spus ca sunt suficiente si trei luni la ultimul angajator.

Dar ca sa fie indeplinite toate conditiile adesea pentru un credit de nevoi personale si e solicita si dovada ca aveti minim un an vechime totala.

Adica poti lua un imprumut daca esti angajat de trei luni si ai vechime totala in campul muncii de minim un an.

Ca sa fim sinceri nu stim exact cum sta situatia unui credit rapid de la o institutie nebancara.

Cele mai multe IFN-uri nu precizeaza cate luni trebuie sa ai lucrate ca sa fii eligibil insa din putinele informatii prezentate pe internet am dedus ca ar fi vorba tot de trei luni.

Oricum la aceste IFN-uri cerintele sunt mai flexibile decat la banci. Acest lucru reiese si din faptul ca institutiile nebancare se declara deschise sa finanteze si nevoile persoanelor cu istoric negativ.

Deci persoanele inscrise in Biroul de Credit se pot adresa unui IFN cu conditia sa fie atente la toate taxele contractului de credit.

Stim de asemenea ca persoanele care au incheiat un contract de munca pe perioada determinata intampina dificultati cand vine vorba de contractarea unui credit de nevoi personale pe termen lung.

La IFN-uri sunt sanse mai mari de obtinere a unei sume mici de bani chiar atunci cand nu exista un contract de munca pe perioada nedeterminata.

Pana la urma chiar si cu un contract de colaborare exista probabilitatea de a incheia un acord pentru un imprumut rapid online.

In decizia de aprobare la banca pe langa cele trei luni vechime minima la ultimul angajator, un alt factor care cantareste la fel de mult este nivelul de venit.

Am precizat deja ca se pot obtine credite numai atunci cand ai cel putin echivalentul unui salariu minim pe economie. Suma pe care o poti obtine depinde de acest factor.

Unele banci au de asemenea oferte diferite in functie de ocupatia si gradul de pregatire pe care le ai.

Incepand de anul trecut mai multe banci au redus birocratia si conditiile de acordare generale.

In acest caz se afla si Raiffeisen Bank, unde vechimea trebuie sa fie de minim trei luni la serviciul din prezent.

Se accepta doar persoanele care au implinit 21 de ani si care nu s-au confruntat cu intarzieri repetate in Biroul de Credit.

Atunci cand vorbim de imprumuturi de nevoi personale fara garantii de la aceasta banca trebuie sa spunem ca se ofera pana la maxim 15000 euro.

De asemenea poti avea rata fixa sau variabila iar atunci cand vorbim despre costuri cel mai bun mod de a te lamuri este sa realizezi un calcul demonstrativ in calculatorul de rate pus la dospozitie de catre banca.

In cazul creditului de fata daca ne dorim o suma de 23000 lei pe o perioada de 4 ani cu dobanda fixa si fara garantii vom plati o rata situata intre 610- 630 lei in functie de optiunile pe care le selectam atunci cand aplicam.

Pe piata sunt insa si alte banci care ofera credite cu trei luni la ultimul angajator si poti lua o decizie numai dupa ce faci cateva simulari in privinta ratelor pe care le vei avea de platit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *